Monday, May 19, 2014

GILA ! PENCEGAH MAKSIAT PAKSA ORANG HABISKAN HUBUNGAN SEKS !

Sekumpulan orang kampung yang bertindak sebagai pencegah maksiat bertindak melampau apabila memaksa pasangan bawah umur itu meneruskan hubungan seks hingga tamat.

Aksi jijik itu ditonton sekumpulan penduduk di Bengkalis, Riau sebagai denda kepada pasangan itu. Dipetik dari laman Okezone, kejadian ini berlaku pada 13 Januari 2014 sekitar jam 10 malam waktu tempatan.

Pasangan lelaki yang dikenali sebagai Uya Naldi, 20, telah menjemput teman wanitanya, Melati yang baru berusia 15 tahun, di RSUD Bengkalis, Kabupaten Bengkalis.

Dalam perjalanan, Uya Naldi telah berhenti di tepi jalan Baru Desa Pedekik, Kecamatan Bengkalis, dan memujuk teman wanitanya itu untuk lakukan hubunga seks. Ketika pasangan itu sedang asyik melakukan hubungan seks’, sekumpulan penduduk telah menyerbu mereka.

Anehnya, kumpulan penduduk berkenaan tidak menangkap atau menahan mereka malah memaksa pasangan tersebut meneruskan perbuatan terkutuk itu sehingga selesai.

“Setelah selesai, kumpulan penduduk itu terus meninggalkan pasangan itu. Kes ini disiasat oleh Polis Bengkalis. Beberapa orang penduduk kampung telah dipanggil untuk beri keterangan.,” kata pegawai penyiasat Polis Daerah Riau.

Setelah selesai lakukan hubungan seks, Ulya menghantar pulang teman wanitanya. Ulya kini didakwa atas kesalahan merogol gadis bawah umur.

Semoga perkara yang sama tidak berlaku di Negara kita kerana bila pagar yang di harap tapi pagar makan padi di bimbangi kita di datangani bencana oleh Yang Maha Esa kerana membiarkan Maksiat berleluasa . Sumber


                                                               Gambar hiasan

No comments:

Post a Comment

BACA INI JUGA !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...