Sunday, August 10, 2014

HABISLAH !! HISHAMMUDDIN DAH BOCORKAN RAHSIA BESAR !!

Akupun sebenarnya heran jugak. Macam mana Datuk Seri Hishammuddin boleh dapat kekuatan luar biasa. Mendepani wartawan yang datang dengan tujuan untuk memalukan, memperlekeh, menghina dan kalau boleh mahu menjatuhkan maruah negara.Hari ini kita tahu, rupa rupanya beliau mempunyai pergantungan yang amat kuat terhadap ALLAH. Tanpa serban, tanpa cuba memperlihatkan imej alim dan warak, Datuk Seri Hishammuddin menyerah diri secara mutlak kepada Tuhan Rabbuljalil dan ternyata beliau sangat berjaya.Alhamdulullah...
16 comments:

 1. Sebak, bangga. Siapa kata UMNO tidak Islamik ?

  ReplyDelete
 2. Alhamdulillah. Ucapan macam ini yang kita perlukan supaya orang UMNO sentiasa letakkan Tuhan di depan sewaktu melakukan sesuatu.

  ReplyDelete
 3. HAH ! HAH ! HAH ! CNN INGAT PEMIMPIN MALAYSIA NI BODOH. ORANG DAH TAU TRICK DEPA !

  ReplyDelete
 4. Syabas Datuk. Serah diri kepada manusia kadang kadang manusia merosakkannya, serahkan diri kepada Allah, mudah mudahan Allah rahmati kita.

  ReplyDelete
 5. Dengar mulai 0: 30 Ya Allah berikan saya kekuatan...cantiknya. Alhamdulillah. Merendah diri, tawadduk. Moga Allah pelihara Datuk Hisham dan dapat terus berkhidmat kepada agama dan bangsa.

  ReplyDelete
 6. Org pas kena tgk ni. UMNO ada masalah menyerah kepada Tuhan, pas menyerah kepada nuar brahim.

  ReplyDelete
 7. Kenyataan ringkas, bersahaja tetapi mengandungi makna yang amat berharga.

  ReplyDelete
 8. Yahudi, Nasrani tak kan mau melihat orang Islam berjaya. Mereka kan buat apa saja untuk jatuhkan umat Islam.Baguslah bila pemimpin Islam beringat ingat.

  ReplyDelete
 9. Mudah kita jadi orang Islam. Pada msa sukar kita ada Allah untuk memohon pertolongan

  ReplyDelete
 10. Benda gini yang Nuar Brahim ' goyang' ni. Ramai pemimpin UMNO dekat dengan Tuhan

  ReplyDelete
 11. Inilah caranya. Srah diri kepada Tuhan. Untuk itu pemimpin UMNO mesti jauhkan diri daripada maksiat. Yakin pertolongan Allah pasti akan tiba.

  ReplyDelete
 12. Kebolehan ni bukan semua org ada. Allah anugerah pd org tertentu. Cuma kita harap yg ada kebolehan gunakan untuk kebaikan

  ReplyDelete
 13. Kita harap DS Hishammuddin konsisten. UMNO perlukan pemimpin berwibawa untuk menghadapi cabaran yang semakin hari semakin hebat. Tekanan dari dalam dan luar UMNO harus ditangani bagi mempastikan kelangsungan perjuangan UMNO.

  ReplyDelete
 14. Aku tgk Umno ni bukan tak de yang berbakat tapi perebutan sangat kuat. Yang naik bukan kerana hebat tapi kerana modal besar. Maaflah org macam Hisham ni payahlah sikit aku rasa

  ReplyDelete
 15. Saya suka stail menteri ni. Dia buat orang rasa rapat dgnnya

  ReplyDelete
 16. Sebak...Syabas Datuk...Wibawa? Ringkas tapi bermakna?
  Ramai pemimpin Ameno dekat dengan tuhan?....
  HAHAHHA
  HAHAHA
  HAHAHHA
  HAHAHA
  HAHAHHA
  HAHAHHA

  HAHAHA
  HAHAHHA

  ReplyDelete

BACA INI JUGA !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...